pazdzioch23 Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 (edited) Witam Jestem użytkownikiem fedory taki co to tylko włącza komputer i po pracy wyłacza, czyli laik jeżeli chodzi o sytem. Interesuje mnie używanie płyty live (takiej co to odpala się z napedu optycznego). I tu moje pytanie. Czy można taki obraz płyty zrobić pod kąonkretną osobę? Czyli pozapisywać w przeglądarce zakładki kąkretnych stron internetowych. Ustawić hasło i login połaczenia internetowego. Chodzi o to by nie trzeba było za każdym razem, po opdleniu systemu szukać stron i ustawiać łącza internetowego. Edited December 19, 2009 by WalDo Link to comment Share on other sites More sharing options...
@WalDo Posted December 19, 2009 Report Share Posted December 19, 2009 Czy można taki obraz płyty zrobić pod kąonkretną osobę?→ http://fedoraproject.org/wiki/FedoraLiveCD/LiveCDHowTo Odpowiedź na pozostałe pytania brzmi również "tak". Nie jest to trudne, jednak wymaga pewnej wiedzy, więc pewnie będziesz musiał trochę poczytać i poduczyć się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts