dl.wi Napisano Grudzień 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2009 Jestem początkującym użytkowniem Fedory 11 i chciałbym zainstalowac TOR'a. Wiec chciałbym się dowiedzieć czy TOR może działać pod Neostrada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Grudzień 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2009 Po co Ci TOR? Przecież tam nie ma nic oprócz forum pedofili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Grudzień 20, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2009 może kolega źle interpretuje słowo wolność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dl.wi Napisano Grudzień 20, 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 20, 2009 Panowie jestem dopiero poczatkujacym uzytkownikiem fedory, przypadkowo znalazlem info na temat tor i chcialem sie tylko , troche wiecej dowiedziec. I jednak odejde od pomyslu instalacji TOR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amos Napisano Grudzień 21, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2009 qmic: ironia ci nie wyszła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qmic Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 qmic: ironia ci nie wyszła... W sumie pisząc to wcale nie myślałem że to miała być ironia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi