Gość Mesajahsz Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 Nowy nie bić Takie pytanie się pojawia czy Fedora 12 sama wykrywa urządzenia internetowe czy trzeba coś instalować? Jeżeli trzeba coś robić to proszę o instrukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 Nie znam urządzen internetowych ale jak masz na myśli czy można połączyć się z siecią www za pomocą fedory to tak. Ja od kilku lat używam fedory do przeglądania stron www, komunikacji przez pocztę elektroniczną, komunikatory etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mesajahsz Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 No blisko. Chodzi mi konkretnie o wykrywanie podłączonych urządzeń. Podłączam modem bezprzewodowy (wifi) i system mi go wykrywa łącze się z siecią i już hulam po necie. Byłem użytkownikiem ubuntu jakieś 2 miesiące był to (9.04 Jurny Jastrząbek) i tam karte mi wykrywało na dzień dobry, ale już nie korzystam bo mi się za bardzo nie spodobał. I tutaj się pytam czy może będzie podobnie w Fedorze 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Grudzień 22, 2009 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2009 Podłącz to się dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi