Sizor Napisano Styczeń 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2010 Witam, mam kolejny problem ;p Chciałbym zainstalować sterowniki do monitora a mianowicie LG Flatron F720B Ale nie mam pojęcia jak się do tego zabrać ;/ Sterowniki mam w archiwum, ale czy w fedorze znajdę coś takiego jak w windowsie "(_menadżer_ → menedżer) ORT urządzeń" ? Nie wiem właśnie co zrobić, przeszukałem wiele stron ale niczego sensownego nie znalazłem. Licze na was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Styczeń 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2010 Ale po co ci sterowniki do monitora :?: Zainstalowałeś stery do swojej karty graficznej , monitor pracuje prawidłowo Jeśli tak to po co ci jeszcze jakieś stery :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 9, 2010 Jeśli chodzi ci o profile kolorów, to zainteresuj się programem gnome-color-manager. Aczkolwiek jest on dostępny dopiero od F13, więc instalacja może być nieco kłopotliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi