master522 Napisano Styczeń 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2010 Witam. Zainstalowalem metina przez Wine, wlaczam i wyskakuje taki blad Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Styczeń 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2010 Witam. Zainstalowalem metina przez Wine, wlaczam i wyskakuje taki blad Prosze o pomoc. a nie możesz ręcznie pobrać patchy i zainstalować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master522 Napisano Styczeń 19, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2010 Wgrywałem wszystkie pliki z drugiego kompa gdzie te patche są i dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dither Napisano Styczeń 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2010 Może spróbuj nowszego wine. (na stronie wine odsyłają do pakietów z opensuse - mozna nawet repo dodać z wine do fedory jednakże jest to tylko dla ryzykantów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJKelvin Napisano Luty 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2010 Taki błąd występuje nietylko w Fedorze. Użytkownicy np. Ubuntu czy Mandrivy też się z tym borykali. Ja znalazłem na forum Ubuntu taki trick: musisz kliknąć prawym klawiszem myszy na ikonę metina, wejdź we właściwości, w zakładce proste jest ścieżka do pliku "env WINEPREFIX="/home/wd/.wine" wine "C:\Program Files\metinserv\Metin2_PL\metin2.exe" ................... musisz zmienić wpis \metin2.exe na \metin2client.bin ..................... i już jest gotowe dwa kliknięcia w ikonę i grasz .................... Czyli jednym słowem odpalamy metin2client.bin zamiast Metin2.exe i powinno działać. Bynajmniej tak jest u mnie na Fedorze 9. Ale zrobię przesiadkę na 12, bo tam są te wersje z GamePack'i i FEL (dla elektroników). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Luty 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 10, 2010 "Bynajmniej" nie oznacza tego samego, co "przynajmniej". Wybaczcie, musiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
master522 Napisano Luty 13, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 13, 2010 Dzięki DJKelvin, działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi