Koscian Napisano Styczeń 28, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2010 Witam, chcę zainstalować Easylife, w tym celu pobrałem plik rpm ze strony http://www.easylifeproject.org/ i zaczęłem instalację: [root@koscian Pobrane]# yum install "easylife-1.8.2-1.fc12.noarch(2).rpm" Wczytane wtyczki: presto, refresh-packagekit Ustawianie procesu instalacji Sprawdzanie easylife-1.8.2-1.fc12.noarch(2).rpm: easylife-1.8.2-1.fc12.noarch Oznaczanie easylife-1.8.2-1.fc12.noarch(2).rpm do zainstalowania Rozwiązywanie zależności --> Wykonywanie sprawdzania transakcji ---> Pakiet easylife.noarch 0:1.8.2-1.fc12 zostanie zaktualizowany --> Ukończono rozwiązywanie zależności Rozwiązano zależności ==================================================== Pakiet Architektura Wersja Repozytorium Rozmiar ==================================================== Instalowanie: easylife noarch 1.8.2-1.fc12 /easylife-1.8.2-1.fc12.noarch(2) 141 k Podsumowanie transakcji ==================================================== Instalacja 1 pakiet(y) Aktualizacja 0 pakiet(y) Całkowity rozmiar: 141 k W porządku? [t/N]: t Pobieranie pakietów: ostrzeżenie: rpmts_HdrFromFdno: Podpis DSA Nagłówek V4: NOKEY, identyfikator klucza f12cd97b Klucz publiczny dla easylife-1.8.2-1.fc12.noarch(2).rpm nie jest zainstalowany O jaki klucz publiczny chodzi? Jak to naprawić? Pozdrawiam. @edit Fedora 12 i686. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Styczeń 28, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2010 Spróbuj: yum install "easylife-1.8.2-1.fc12.noarch(2).rpm" --nogpgcheck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koscian Napisano Styczeń 28, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2010 Pomogło, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi