Krzysztof.C Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Witam Wszystkich . Mam pytanie, jak do tej pory korzystałem tylko z Ubuntu, ale chciałbym przejść na Fedorę, i teraz mam pytanie, czy konieczna jest konfiguracja pakietu SELinux podczas instalacji Fedory czy wystarczą ustawienia domyślne ?. Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Mam pytanie, jak do tej pory korzystałem tylko z Ubuntu, ale chciałbym przejść na Fedorę, i teraz mam pytanie, czy konieczna jest konfiguracja pakietu SELinux podczas instalacji Fedory czy wystarczą ustawienia domyślne ? SELinuksa nie trzeba konfigurować przy zwykłym desktopie. Samo się zainstaluje i samo się skonfiguruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenczan Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Można ewentualnie go sobie wyłączyć i cieszyć się błogą ciszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Ja zawsze miałem błogą ciszę przy włączonym SELinuksie, więc nie należy się zrażać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof.C Napisano Styczeń 30, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Dzięki za odzew i podpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi