pag-r Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Wymysliłem sobie update "z ręki" firefoxa do wersji 3.6.x i po zainstalowaniu przestał działać mi zupełnie. Kiedy próbuje odpalić go z terminala dostaje: Could not find compatible GRE between version 1.9.1.6 and 1.9.1.6. A zacząłem kombinować z wersją bo chciałem mieć flasha. W każdym razie w chrome flash działa bez zarzutu za to w ff po pierwsze nie działa ff a po drugie flash :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Usuń wszelkie ślady Firefoksa z systemu (nie ręcznie, pakiety usuń, a dopiero potem swoje wynalazki), a potem zrób yum --enablerepo=rawhide install firefox. A Flash to SOA#1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pag-r Napisano Styczeń 30, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Firefox działa, ale flash nie. No nic troche to niewygodne ale będe używał chrome do yt. W każdym razie dzięki za pomoc z ff'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 30, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Dlaczego nie działa? Instalowałeś wg poradnika, z tarballa 32 bit, 64 bit, z paczki dla i386 na x86_64, na i686? Opisz co zrobiłeś i jakie daje objawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pag-r Napisano Styczeń 30, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 30, 2010 Hmm po restarcie lapka, zaczął działać. Może coś w pamięci zostało w każdym razie działa. . Dzięki za pomoc i odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi