KROPEK Napisano Luty 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2010 Witam, zainstalowałem crossovera. Dodałem nową butelkę Lotus. Docelowo chcę uruchomić Lotus Notes ( próbowałem z wersją linuksową ale jest jakiś bug widocznie i nie bardzo chodzi ). Ale do rzeczy. W ścieżkę: /home/kropek/.cxoffice/Lotus/drive_c/Program Files skopiowałem sobie katalog "data" z zainstalownego lotusa na windows xp. Uruchamiając teraz /home/kropek/.cxoffice/Lotus/drive_c/Program Files/lotus/notes/notes.exe ładnie się odpala. Zrobiłem sobie skrót do tej lokalizacji na pulpit ale nie bardzo chce się uruchamiać. Myśli chwile i nic się nie dzieje. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Luty 6, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2010 Aktywator musi mieć pod ścieżkę podpiętą akcję "otwórz z Crossover". Przy koegzystującym wine i crossover domyślnie exeki odpala wine, tak więc sprawdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KROPEK Napisano Luty 7, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2010 Próbowałem poprzez analogie do ustawień notes.exe ustawić parametru dla skrótu ale nie daje rady uruchomić go. Może jakaś bardziej szczegółowa podpowiedź EDIT: Zainstalowałem na wine i hula jak talala Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi