LenoX Napisano Luty 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 17, 2010 Witam, co wpisać w konfig mplayera, aby na starcie odtwarzania filmu/muzyki nie było max głośności jaką karta muzyczna daje? [EDIT] raczej problem z pulseaudio, wszystkie uruchamiane programy powoduja ustawie max glosnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ra-v Napisano Luty 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 W GMplaer (czyli nakładce GUI) mam w zakładce audio ustawiony sterownik "pcm" oraz zaznaczone "Enable equalizer" i "Enable Software Mixer". A config od samego MPlayera mam pusty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenoX Napisano Luty 18, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 18, 2010 dzieki za pomoc ustawilem jak Ty "Enable equalizer" i "Enable Software Mixer ale dodatkowo wybrałem sterownik alsa, a w nim 'Mixer channel : PCM' ....w końcu Mplayer-gui nie detonuje mi słuchawek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rathann Napisano Marzec 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2010 Witam, co wpisać w konfig mplayera, aby na starcie odtwarzania filmu/muzyki nie było max głośności jaką karta muzyczna daje? [EDIT] raczej problem z pulseaudio, wszystkie uruchamiane programy powoduja ustawie max glosnosci Niestety, znany problem, poprawiony w najnowszym MPlayerze, ale jeszcze nie miałem czasu wypuścić uaktualnionej paczki. Polecam dopisanie się do Cc: tego zgłoszenia o błędzie: bug #1011. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi