Skocz do zawartości

Eclipse Po 'yum Update'

fand67

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Fedora 12 - po instalacji Eclipse w domyślnej konfiguracji działało bez zastrzeżeń. Gdy wykonałem 'yum update' Eclipse nie pozwala mi założyć (zniknęła z menu opcja) 'Project Java' i wcześniejsze projekty nie mogą korzystać z edytora z podkreśtlanymi błędami i warning-ami. Wydaje mi się że jest to jakiś błąd w konfiguracji => uruchamianie programów też zablokowane (wygląda na to że debug nie łączy programów).

Jak rozwiązać ten problem?

Odpal Eclipse z Terminala i pokaż, na co narzeka. Ostagtnio był z nim problem np. w Debianie.

Ostatnio testowałem komunikację Java -> JavaScript (JSObject - to rozwiązanie "czysto" SUN-owskie...

Teraz gdy zaktualizowałem Eclipse pojawia się to:

CompilerOracle: exclude org/eclipse/core/internal/dtree/DataTreeNode.forwardDeltaWith
CompilerOracle: exclude org/eclipse/jdt/internal/compiler/lookup/ParameterizedMethodBinding.<init>
CompilerOracle: exclude org/eclipse/cdt/internal/core/dom/parser/cpp/semantics/CPPTemplates.instantiateTemplate
CompilerOracle: exclude org/eclipse/cdt/internal/core/pdom/dom/cpp/PDOMCPPLinkage.addBinding
CompilerOracle: exclude org/python/pydev/editor/codecompletion/revisited/PythonPathHelper.isValidSourceFile
CompilerOracle: exclude org/python/pydev/ui/filetypes/FileTypesPreferencesPage.getDottedValidSourceFiles

Ta komunikacja jest mi już zbędna = mam lepsze rozwiązanie ale inne projekty czekają na Eclipse...