@Sorror Napisano Marzec 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2010 Nie wiem czy zauważyliście, ale w releases/codecs pojawiła się po dwóch latach nowa paczka z kodekami dla mplayer (xine). http://www.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/c...0100303.tar.bz2 Na www nie ma o tym żadnej wzmianki, również listing kodeków z http://www.mplayerhq.hu/design7/dload.html nie zawiera tej aktualizacji. Nowa paczka to przyrost o 7M, nie znalazłem nigdzie dokładnej informacji o zmianach. W wolnym czasie sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Marzec 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2010 A testowal ktos juz to cacko ? Bo ja sie troche boje i milo miec innych jako kroliki doswiadczalne, lol (bez obrazy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Marzec 11, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2010 Bez obaw, nie usunięto żadnego kodeka, nie ma więc prawa być problemów. Nowe w paczce: ACDV.dll ADV601.dll aoxdxipl.ax aslcodec_vfw.dll blox.dll BTVVC32.DRV bw10.dll camfc.dll cinedec.ax cinevfw.dll CineWave.qtx DVACM.acm fmcodec.DLL G2M.dll GeoCodec.dll GXAMP4.dll kdvyuv8.dll KGV1-VFW.dll MLZCodec.dll MVCodec.dll mvoiced.vwp Nsgsm32.acm Nstsp32.acm nsvideo.dll NuB2.dll nuvision.ax SCLS.DLL scrvid.dll Sif1Dec.ax Sif1_vfw.dll smcelp32.acm SN4Codec.dll sp4x_32.dll tm2x.dll tm2Xdec.ax TRICDC32.DRV tssoft32.acm vdo32_30.drv vdowave.acm vdowave2.acm VFCodec.dll voxmvdec.ax WavCWAIP.dll wavelet.dll WAVLOR.DLL WCMV.dll wtvc.DLL wv32vfw.dll xfcodec.dll ylc.vcm Zlib.dll ZyGoAudioS.qtx Żeby tylko autorom setek poradników na ten sam temat chciało się wyedytować ten drobny szczegół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi