Sebek123 Napisano Marzec 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2010 Proszę o pomoc. Mam karte dźwiekową Via zintegrowaną z płytą główną i ona gdy złe podłączylem kable z głośnika po prostu się spaliła. Nie wiem jak ją wyłączyć aby zainstalować inna karte dżwiekową Sound Blaster ct4830 , a gdy prubuje ją zainstalować bez wyłączenia zintergowanej to komputer w pewnym momencie się zawiesza , nie wiem dlaczego się tak dzieje . Proszę o pomoc . Z góry dziekuje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2010 Wyłącz zintegrowaną w biosie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek123 Napisano Marzec 19, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2010 Aha tylko ze ktory plik mam wylaczyc? bo mam takie cos advanced chipsed features i mam tam plik realtek 97 audio wylanczam go i sie robi tak samo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2010 Jaki masz system operacyjny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek123 Napisano Marzec 19, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2010 Windows XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Marzec 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 19, 2010 To jest forum fedory, takiej dystrybucji linuksa i nie pomogę Ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi