Xengrin Napisano Kwiecień 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2010 Witam wszystkich z uwagi ze to moj pierwszy post na tym forum. Otoz moj problem polega na tym, ze po zmianie z visty na xp w moim laptopie i zainstalowaniu wszystkich sterownikow nie dziala mi wi-fi. Mam wlaczone, wszystkie poprawne sterowniki sa zainstalowane jednak nadal klapa. Nie wiem co sie dzieje. Jak wlaczyc ta holerna karte sieci bezprzewodowej? (jest w laptopie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2010 Logi, panie, daj nam logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Kwiecień 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2010 Witam wszystkich z uwagi ze to moj pierwszy post na tym forum. Otoz moj problem polega na tym, ze po zmianie z visty na xp w moim laptopie i zainstalowaniu wszystkich sterownikow nie dziala mi wi-fi. Mam wlaczone, wszystkie poprawne sterowniki sa zainstalowane jednak nadal klapa. Nie wiem co sie dzieje. Jak wlaczyc ta holerna karte sieci bezprzewodowej? (jest w laptopie) Nie wiem gdzie jest podobieństwo fedory do visty i xp ale na pewno nie trafileś na odpowiednie forum (nawet jak user Raven ma dobry humor i proponuje ci popoc) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Kwiecień 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2010 Jak wlaczyc ta holerna karteprzez ch !! jak już przeklinać to poprawnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Kwiecień 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2010 po zmianie z visty na xp w moim laptopie Witam, Jeżeli kupiłeś system to zadzwoń na Help Desk, w końcu za to między innymi zapłaciłeś. Tak dla zasady: to forum linuxowe, dystrybucji Fedora. Es. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Kwiecień 3, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 3, 2010 Nie wiem gdzie jest podobieństwo fedory do visty i xp ale na pewno nie trafileś na odpowiednie forum (nawet jak user Raven ma dobry humor i proponuje ci popoc) Ja po prostu nie doczytałem do końca i byłem pewny, że chodzi o problem z sieciówką w Fedorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8xxa_FC Napisano Kwiecień 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2010 w konsoli wpisz: ifconfig ath0 up a na poważnie: doskonały przykład spotkania użytkownika z przyjaznym systemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi