Piotr82 Napisano Listopad 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2004 Witam , Wiem że jest tego masa w sieci , ale zwracam się do użytkowników Sound Blastera Live 5.1 pod Fedora. Zaraz mnie coś strzeli .... Odpalam fedore i raz działa , ale zazwyczaj nie działa , pisze że nie ma alsy. Xmms , rhytmbox pisze że nie ma alsy .... ok odpalam muine i tam muzyke , działa. Teraz po zamknięciu muine w rhytm i xmms też działa. (tak jest zawsze jak nie działa -> taka metoda na właczenie ) Oczywiście karte fedorka 2 rozpoznaje prawidłowo , wszystko jest ok , ale jak odpale to pisze że brak alsy. Możecie dać jakiś dobry link do artykuły jak zmusić żeby sound blaster live ZAWSZE działał w fedorce. W fc3 też są z nim problemy gdzieś czytałem ... No to tyle , dzięki za pomoc jeśli takowa się pojawi ... jak dacie coś fajnego to skrobne arta na stronka o sound blasterze bo popularna karta a sie chrzani w fedorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2004 popularna karta a sie chrzani w fedorze. A mi się nie chrzani . Nie mam najmniejszych problemów w FC1 i FC3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scorpion Napisano Listopad 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2004 a jak zrobic 4 kanaly wiecie ?? bo mam subwoofer i 4 satelity, ale te dwie tylne nie graja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shrek999 Napisano Grudzień 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 4, 2004 w Kmix przesuwasz bodajrz sowaczek 3d wave sorround na maxa w gore i sie cieszys dziwekiem z tylnich glosnikóe tez mam sb live 5.1 dygital i wszystko jest wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi