McGiwer Napisano Maj 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2010 Witam, nazywam się, a... mniejsza z tym Widzę, że niewiele się zmieniło odkąd tu ostatni raz zajrzałem. Przynajmniej w moderatorach A zatem: jak życie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2010 A zatem: jak życie?Tak samo jak w moderatorach - bez zmian. Tylko wersja Fedory nowsza a ludzie starsi Witaj znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dither Napisano Maj 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2010 Oby nie tylko starsi, ale i mądrzejsi. Witam McGiwer'a (pytanie osobiste jestes fanem serialu ; )? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Maj 13, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2010 Oby nie tylko starsi, ale i mądrzejsi. Witam McGiwer'a (pytanie osobiste jestes fanem serialu ; )?Kiedyś oglądałem. A co do tej mądrości, to chciałbym w to wierzyć Ja osobiście, jestem co najmniej bogatszy w doświadczenia A tak poza tym - czyżby niewiele się działo na polskiej arenie Fedory? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Maj 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 13, 2010 Czasami mądrość przychodzi z wiekiem. Częściej wiek przychodzi sam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2010 czyżby niewiele się działo na polskiej arenie Fedory? "Niech na całym świecie wojna, byle polska wieś zaciszna, byle polska wieś spokojna." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Maj 14, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2010 Hello World Czy ktoś mnie wzywa do tablicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Maj 14, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 14, 2010 Czasami mądrość przychodzi z wiekiem. Częściej wiek przychodzi sam.Święte słowa _PaT, święte słowa Hello World Czy ktoś mnie wzywa do tablicy O. Na razie nie :-D Tęskniłem za tą atmosferą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi