andrzej_szary Napisano Listopad 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2004 czy ktoś wie gdzie openoffice tżyma temat graficzny widziany w gmome? chciałem go sobie przerzucić na drugiego kompa pracującego pod windą, bo wg. mnie jest ładniejszy niż ten instalowany domyślnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Listopad 17, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2004 Tego chyba się nie da . OOo z FC2 i 3 jest przekompilowany przez Redhata przy użyciu narzędzi Ximiana, więc z definicji nie będzie działać w Windows. Ale zawsze możesz i na drugim kompie zainstalować FC . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej_szary Napisano Listopad 17, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2004 Tego chyba się nie da . OOo z FC2 i 3 jest przekompilowany przez Redhata przy użyciu narzędzi Ximiana, więc z definicji nie będzie działać w Windows. Ale zawsze możesz i na drugim kompie zainstalować FC . chciałbym, ale w pracy korzystam z powersima, a tego nie ma pod linuksem. z tego powodu jestem zmuszony wspierać billa i Symantec'a. fu#k. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi