Skocz do zawartości

Mozilla Firebirdi Dzwieki Kadu

DAREK WL.

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prosbe o pomoc. Sciagnałem mozille firebird, rozpakowałem , w rozpakowanym katalogu nie ma ikonek z plikami np configure make make install.Tymi poleceniami nie zainstaluje sie tego programu.Sa natomiast pliki; run-mozilla.sh Mozillafirebird-bin i ikonka z nazwa programu na która klikam i uruchom w terminalu, i tak sie uruchamia tymczasowo ale program nie jest zainstalowany. Jesli któs instalował mozillefirebird to prosze o podpowiedz, w katalogu nie ma tez pliku typu ./ installer Jakimi poleceniami to zainstalowac?

Moje kadu 0.3.9 wydaje dzwiek gdy jest zminimalizowane i przyjdzie wiadomosc, ale nie wydaje zadnego dzwieku gdy prowadze z kims rozmowe. gg pod winda wydaje wtedy tez dzwiek. Co trzeba poprawic w kadu aby podczas rozmowy trwania tez wydawało dzwiek tak jak gg po winda? prosze uprzejmie o podpowiedz. Darek

Mam prosbe o pomoc. Sciagnałem mozille firebird, rozpakowałem , w rozpakowanym katalogu nie ma ikonek z plikami np configure make make install.Tymi poleceniami nie zainstaluje sie tego programu.Sa natomiast pliki; run-mozilla.sh Mozillafirebird-bin i ikonka z nazwa programu na która klikam i uruchom w terminalu, i tak sie uruchamia tymczasowo ale program nie jest zainstalowany. Jesli któs instalował mozillefirebird to prosze o podpowiedz, w katalogu nie ma tez pliku typu ./ installer Jakimi poleceniami to zainstalowac?

a na której fedorce tego praszka chcesz zainstalować? bo u mnie w 3 Firebird był (_odrazu_ → od razu) ORT domyślną przeglądarką :unsure:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...