DAREK WL. Napisano Czerwiec 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2010 Jeszcze wczoraj F13 KDE uruchamiała się prawidłowo a dziś zobaczyłem tylko tyle co na dołączonym obrazku ; DZISIEJSZY START F13 Na dole widać wszystkie litery klawiatury , czyli klawiatura działa . Co się mogło stać :?: Z góry dziki za porady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 2, 2010 Przede wszystkim wyłącz graficzny start, to może sam zobaczysz co jest źle. Jak zobaczysz splash screen wciśnij [escape] albo przy starcie w menu GRUBa wejdź w edycję parametrów jadra i usuń "rhgb". Sprawdź czy możesz przełączyć się na konsolę tekstową (np. Ctrl+Alt+F2) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAREK WL. Napisano Czerwiec 3, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2010 O dziwo dziśs F13 wystartowała normalnie , choćććć nic nie zmieniałem w ustawieniach Czym mogą być spowodowane takie kaprysy F13 Zrobiłem aktualizację mam teraz jądro ; 2.6.33.5-112.fc13.i686 KDE jest w wersji 4.4.3 , obaczymy dalej , może będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi