glodmaster Napisano Czerwiec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2010 Poszukuje programu katalogujacego multimedia. potrafiacego przeszukac wybrane foldery w ich poszukiwaniu, wybrac multimedia i pobrac o nich informacje z sieci. Probowalem Griffirh'a , ale on nie przeszukuje katalogow, trzeba kazdy film oddzielnie dodawac. Milo by bylo, gdyby program mial mozliwosc wydruku listy filmow, utworow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neoszw Napisano Czerwiec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2010 Mówiąc multimedia, masz na myśli pojedynczy rodzaj zbioru (Audio/Filmy) czy wszystko naraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glodmaster Napisano Czerwiec 9, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 9, 2010 mogą być dwa różne. Chodzi mi o filmy i muzyke. Bardziej zależy mi na filmach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morg Napisano Sierpień 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2010 yum search catalog ... gnomecatalog.noarch : Catalog Software for Gnome Desktop cdcollect.i686 : Simple CD/DVD catalog for GNOME calibre.i686 : E-book converter and library management ... Był jeszcze jeden program, ale zapomniałem nazwy. We wszystkich trzeba z palca wpisywać. Używałem jeszcze jednego Where Is It - ale to pod winde, sam sobie czytał z płyt/hdd/flopa. Jak to dla oprogramowania M$ zdecydowanie płatny przy szerokiej dostępności różnych witaminek. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Sierpień 11, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 11, 2010 Ja korzystam z → CdCat - projekt bardzo stary, ale na każdy rodzaj danych można sobie zrobić odpowiednia bazę i potem wołać cdcat /sciezka/plik.hcf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi