Bluesman Napisano Czerwiec 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 17, 2010 Witam Do tej pory wszystko dzialało poprawnie. Kilka dni temu po aktualizacji zniknął mi internet bezprzewodowy. komputer nie widzi chyba kart bezprzewodowej. Próbowałem już wszyskiego od początku, czyli: -aktualizowałem sterowniki (yum install broadcom-wl) -sprawdzilem czy jest (rpm -qa | grep broadcom-wl) -nie mogę postawić interface'u (Ifup wlan0) -gdy wpisuję ifconfig komputer nie widzi wlan0 Pilnie prosze o pomoc. Właściwie cały czas pracuje na bezprzewodowym i jest mi niezbędny. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Czerwiec 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2010 Zainstaluj kmod-wl dla aktualnego jądra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goadanek Napisano Czerwiec 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 18, 2010 Pewnie zaktualizowało ci się jajko. I pewnie do tego jajka nie ma jeszcze sterowników odpowiednich.... pewnie będziesz musiał czekać, aż pojawi się aktualizacja. Albo znajdziesz sterowniki na stronie producenta i je zainstalujesz z palucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluesman Napisano Czerwiec 21, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 21, 2010 Witam Dzis zainstalowalem aktualizacje i wszystko wrocilo do normy. Temat mozna zamknac. Dzieki wielkie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi