RyS131 Napisano Lipiec 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 9, 2010 Witam mam problem z uruchomieniem maya 2010 na fedora 13. Instalacja przebiegła poprawnie ale gdy klikam na ikonę(skrót) programu wyskakuje błąd ze nie znalazł pliku. A gdy włączam bezpośrednio z katalogu to sie wcale nie uruchamia. Bardzo proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Lipiec 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2010 Zakładam, że masz program legalnie a nie ukradziony w sieci, więc pytanie czy prosiłeś autorów programu o pomoc? Oni chyba najlepiej wiedzą a z tego co wiem (może się mylę) Maya jest produktem płatnym posiadającym wsparcie producenta. Na początek uruchom z konsoli i zobacz jakie błędy wyskoczą. Jeśli nie umiesz ich zinterpretować, to wklej tutaj (między znacznikami CODEBOX, po lewej stronie okna edycji odpowiedzi link "Wstaw: CODEBOX") A tak w ogóle sprawdzałeś w Googlach? Z tego co widzę sporo jest tematów związanych z instalacją i uruchomieniem tego oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RyS131 Napisano Lipiec 10, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2010 Ściągnąłem wersje Trial (30 dni). Szukałem w Google ale nie znalazłem odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neferius Napisano Lipiec 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 10, 2010 Uruchom z konsoli i wklej co wypluło. Bez tego to nikt ci raczej nie pomorze(chyba że masz znajomą wróżkę...). Spróbuj wyszukiwarki na forums.fedoraforum.org coś tam widziałem o Maya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi