ddks Napisano Sierpień 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2010 Witam Mam zamiar sprawić sobie Samsunga Avile. Do pamięci wbudowanej (100 mb) raczej się nie dostanę bo musiał bym instalować PC Studio przez winę a i tak nie mam pewności czy w 100% będzie działać. Moje pytanie to czy będą miał dostęp do karty pamięci (pamięci masowej) używając Fedore 13 czy będą jakieś kłopoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 1, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2010 Nie lepiej dołożyć trochę kasy i wziąć coś z Androidem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddks Napisano Sierpień 1, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 1, 2010 Dowiedziałem się, że pod Ubuntu karta śmiga czyli w F13 też powinno działać. thof. może coś doradzisz jakiś telefonik tak do 400pln Dobra problem rozwiązany można zamknąć sorry za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dither Napisano Sierpień 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2010 To chyba nie te forum - jednakże dodam ze jeśli szukasz czegoś na dłużej to warto poczytać o innych telefonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Sierpień 2, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Sierpień 2, 2010 Najtańszy jest G1, potem raczej kiepskie lg gt540 i samsung i5600. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi