mobbit Napisano Wrzesień 17, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 17, 2010 no z root sobie poradziłem ale dalej mam problem ze sterownikami do wifi a do tego doszły mi sterowniki do panelu dotykowego... może jest jakiś opis op polsku jak dodawać sterowniki i jak zamknąć zapis na wcześniej ustawionym live usb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mobbit Napisano Wrzesień 20, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 20, 2010 dobra sterowniki zainstalowane poradziłem sobie z tym jakoś (choć tu nie uzyskałem potrzebnych do tego informacji na co mam zwrócić uwagę) teraz mi chodzi o to że przy włączaniu kompa z live usb żeby zaczęło działać wifi trzeba podać hasło do menedżera haseł sieci, jak się tego pozbyć żeby sieć od razu działała?? tylko że bez hasła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Wrzesień 21, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 21, 2010 Na to pytanie też padła wielokrotnie odpowiedź na tym forum. Możesz się spodziewać, że znowu "nie uzyskasz tu potrzebnych informacji". Poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi