borzole Napisano Październik 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2010 Witam, chciałem, żeby przy każdej aktualizacji yum coś mi tam robił, więc postanowiłem napisać plugin. No niby istnieje jakiś mizerny tutorial: http://yum.baseurl.o...itingYumPlugins ale z byle powodu dostaję info, że plugin nie mógł być załadowany. Gdyby to jeszcze były problemy z python-em, ale to są jakieś głupoty jak np. komentarze (!) WTF ? Czy ktoś z Was robił własny plugin i jak można dowiedzieć się dlaczego plugin w danym momencie nie działa? Jest jakiś tryb debugowania? Przy zwykłych skryptach python generuje przynajmniej kilka linijek komentarza, a tu tylko Plugin "borzole" can't be importedi nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Październik 9, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 9, 2010 Masz ustawiony 10 level -d? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 10, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2010 No popatrz jaka ze mnie slepa kiszka, nie widzialem tego. Teraz widze co sie dzieje. dzieki * a tak na marginesie, to mi polskie znaczki w komentarzach wywalaly plugin, bo nie dalem na poczatku #-*- coding:utf-8 -*- dobre co!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Październik 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 10, 2010 * a tak na marginesie, to mi polskie znaczki w komentarzach wywalały plugin, bo nie dałem na początku #-*- coding:utf-8 -*- dobre co!? Mi to Kate dodaje automagicznie do każdego pythonowego skryptu który pisze. Es. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Październik 11, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2010 pół partyzantka, ale robi swoje: mój yum plugin może kogoś zainspiruje, żeby to zrobił ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi