kamix Napisano Październik 12, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 12, 2010 Witajcie, Mam nastepujacy problem. Posiadam monitor Samsung 22' SyncMaster T220HD oraz karte graficzna Gigabyte Geforce GTX 460 1028 mb. Maksymalna dostepna rozdzielczosc jaka moge osiagnac to 1280x1024. Maksymalna rozdzielczosc jaka moze osiagnac monitor to 1680x1024. Posiadam Fedore 13. W katalogu /etc/X11 nie ma pliku xorg.conf. Fedora nie wykrywa monitora, wiec mniemam ze moze to byc problem zarowno sterownikow karty graficznej jak i monitora. Nie wiem czemu nie moge osiagnac maksymalnej rozdzieczlosci i jak go rozwiazac. Prosze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 13, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2010 Nie napisales z jakich sterowników korzystasz. Jak je instalowales? Korzystales moze z naszego poradnika? → http://wiki.fedora.p...Poradnik#Nvidia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamix Napisano Październik 13, 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 13, 2010 Dziękuję Ci @WalDo. Czasem tak bywa, że laik potrzebuje rady mądrzejszego chocby miało to być poprostu wskazanie palcem drogi w która ma isc. Zainstalowałem skladniki wg. instrukcji i oczywiscie rozwiazalo to moj problem. Dziekuje i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi