kcholasz Napisano Październik 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2010 Widziałem, że jest tu już podobny temat, ale niestety mój problem jest nieco inny. Zainstalowałem sobie Win7 64x prof i mam 3 partycje na komputerze z czego tylko jedna jest używana a 2 pozostałe nie są w użytku. w komputerze gdy na nie klikam maja po 0 bajtów. przy instalacji fedory wymagany jest folder root, po tym jak je usune w edytorze partycji podczas instalacji. co mam zrobic zeby zainstalowac ta f13? Pozdrawiam i dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 18, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 18, 2010 Piszesz tak, ze trudno zrozumiec Podczas instalacji Fedory mozesz w któryms momencie wybrac "Wlasny uklad partycji" (albo jakos podobnie, opcja bedzie na samym dole ekranu). Ukaze sie edytor partycji. Usuwasz te partycje, które nie sa uzywane, zakladasz w tym miejscu nowe (najlepiej ext4). Podzial dysku byl na forum wiele razy omawiany, wiec poszukaj. Jest tez opis na naszej wiki → http://wiki.fedora.p...zia.C5.82_dysku [EDIT] Nie wiem w sumie jak to jest przy instalacji z LiveCD, ale nie podajesz w zasadzie zadnych informacji, wiec tak troche jakby z fusów staram sie wrózyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Subaru Napisano Październik 19, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Październik 19, 2010 Przy Live CD też jest opcja podziału partycji po swojemu, nazywa się to tak jak WalDo powiedziałeś "Własny układ partycji", wiem bo po układzie jaki mam teraz poznaję swoje archaiczne podziały dysku (stosowane za czasów Aurox tak po prawdzie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi