Gość Napisano Listopad 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2010 To ja będę pierwszy RHEL6 oficjalnie wypuszczony na wolność: http://press.redhat.com/category/red-hat-enterprise-linux-6/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Listopad 10, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 10, 2010 Dobra wiadomosc, teraz tylko czekac na nowego CentOs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Adam Napisano Listopad 15, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2010 Co z tego, że wydany jak nawet wersji eval nie można ściągnąć. Support RH ma gdzieś userów, którzy chcą przetestować oprogramowanie. Na stronie nie działa możliwość pobrania mimo, że wystawili link. Nie lubię MS, ale ostatnio pobrałem wersję 180-dniową i wyklikałem ją w kilka minut. W tym przypadku walka w zdobyciu legalnej wersji eval trwa już 2 dzień. Co do CentOS-a to pewnie będzie trzeba poczekać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2010 W tym przypadku walka w zdobyciu legalnej wersji eval trwa już 2 dzień.Kolega przesadza Dzisiaj rano zarejestrowałem się na RH, aktualnie ściągam DVD od 20 minut a do końca mam kolejne 20. Najdłużej czekałem na mail z potwierdzeniem rejestracji - mogło być do 3h max, nie wiem dokładnie, bo nie sprawdzałem bez przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Listopad 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2010 @waldo Ale ty jest uprzywilejowany Tobie to goście z RH dłonie sciskali Nie złe amsz to łącze jak dvd ci sie w 40 minut sciaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Adam Napisano Listopad 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2010 https://www.redhat.com/wapps/eval/index.html?evaluation_id=1008 Error Encountered There was a problem processing your request. Please contact Customer Service to request an evaluation. * Back to Downloads Oto odpowiedź na próbę zarejestrowania ... Widocznie są równi i równiejsi ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2010 Nie złe amsz to łącze jak dvd ci sie w 40 minut sciagaFirmowe W domu "trochę" gorzej, ale nie narzekam. No i zaraz wyjdzie, że naprawdę mam jakieś chody. Poważnie nie możecie ściągnąć? Wszystkie maile z RH potwierdzone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esail Napisano Listopad 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2010 Tak glupio zapytam: a masz powylaczane adblocki i noscripty? Szczegolnie ten drugi lubi mieszac w przetwarzanych formach. Es. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Listopad 16, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2010 Ale siara serwer nie wspiera wznowienia połączenia... Aczkolwiek ładnie idzie 400KB/s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Adam Napisano Listopad 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2010 Wreszcie udało się zarejestrować i w miarę szybko ściąga 2.1MB/s. Dziękuję koledzy za pomoc w RH ;-) Ciekawe kto ma tam u nich chody ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hello_world Napisano Listopad 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2010 Kurcze goscie mają 10Mb/s, 20Mb/s A ja myślałem że 1Mb/s wystarczy, w sumie mi wystarczał do momentu skonfrontowania się z wami. Dobra kończy mi się umowa w grudniu wezmę 2Mb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2010 Z ciekawości, jaka to jest wersja? Jakiś trial? Czy normalna działająca, ale bez możliwości aktualizacji i wsparcia? Bo troche dużo tam po angielski - a najlepszy nie jestem, szczególnie na dłuższe teksty. No a przed rejestrracją też coś zbyt dużo nie pisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2010 To jest 30-dniowa ewaluacyjna wersja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2010 Dzięki, już się ściąga. Ale siara serwer nie wspiera wznowienia połączenia... Może głupie co napiszę, ale "Dziwne, u mnie działa". Spróbowałem na początku pobierania wyłączyć. Potem wgetem wznowiłem i działa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
multics Napisano Listopad 17, 2010 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2010 Dziwne i owszem, Opera sobie z wznawianiem nie radzi (przynajmniej u mnie) :| Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi