thof Napisano Kwiecień 2, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 2, 2011 KWin szybciej rysuje okna. Różnica jest zauważalna. Zmian jest więcej, ale już tak długo po wydaniu, że nie pamiętam innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duniek Napisano Kwiecień 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2011 Rano zainstalowalem aktualizacje i mam maly problem kwin i X potrafi obciazyc mi procesor prawie na 100% tak ze ciezko przelaczac sie miedzy oknami, ma ktos cos podobnego ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neometal Napisano Kwiecień 4, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 4, 2011 Rano zainstalowalem aktualizacje i mam maly problem kwin i X potrafi obciazyc mi procesor prawie na 100% tak ze ciezko przelaczac sie miedzy oknami, ma ktos cos podobnego ???? Ja miałem coś podobnego. Spróbuj zmienić dekorację okna i pokombinować z ustawieniami. Gdzieś tu na forum było parę wątków na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magnum44pl Napisano Kwiecień 15, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2011 W sumie to widzę jeszcze jedną wadę. Dolphin czasem nie pokazuje nowo powstałych folderów lub achwiwów. Dopiero kilkukrotne odświeżenie daje radę. Czym to jest spowodowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2011 Sprawdź czy masz uruchomioną usługę "Directory Watcher" (nie wiem jak to to zostało przetłumaczone). Jednak u mnie Dolphin też czasami nie odświeża i właściwie ten problem też istniał w KDE 4.5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi