bruus Napisano Marzec 10, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2011 Witam, Nie mam pojęcia o co z tym chodzi. Pierwsze co widze na ekranie po włączeniu laptopa to sa komunikaty : Error untable to locate IOACPI for GSI 12 Error untable to locate IOACPI for GSI 8 Error untable to locate IOACPI for GSI 13 Error untable to locate IOACPI for GSI 10 Error untable to locate IOACPI for GSI 7 Po czym normalnie ładuje sie F14. Poradzicie cos w tej sprawie ? Pozdrawiam, Bruus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Marzec 10, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 10, 2011 To tylko ostrzeżenie, jeśli wszystko działa ok, to nie ma się czym przejmować. Ewentualnie uruchom z opcją acpi=off i zobacz, czy to coś zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruus Napisano Marzec 11, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 11, 2011 Być może jest tak jak napisałeś, ale nie działa mi Touchpad, i strasznie się muli. Firefox chodzi makabrycznie. Zaktualizowałem system zainstalowałem flasha i nic zero poprawy. Zastanawiają mnie te errory, bo bez powodu nie są wyświetlane. Pozdrawiam, Bruus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi