slivkam Napisano Marzec 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2011 Miałem fedorę 13 coś mnie podkusiło i preupgradowałem do 14. Teraz potrafi nagle "zawisnąć" - przestaje reagować na klawiaturę, i myszkę pomaga tylko reset. Nie zawisa zawsze w tym samym momencie ale zawsze po kilku kilkunastu minutach Jak już chodzi to podczas przeglądania filmów na youtube po obejrzeniu 2,3 filmów przy próbie oglądania kolejnych czarny ekran, brak dźwieku - pomaga ponowne "odpalenie" przeglądarki firefoxa lub chrome Zdarzają sie też chwilowe (1-2)zamrożenia. Procesor 2,8Ghz RAM 512MB Jak dojść przyczyny zwisów i zamrożeń czy poczekać na poprawki Jak downgradować do 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Marzec 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 15, 2011 preupgradowałem do 14.pre- czy tak do końca? Np. zgodnie z tą instrukcją → http://fedoraproject.org/wiki/PreUpgrade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slivkam Napisano Marzec 16, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 16, 2011 Dziękuję za pomoc. Po wykonaniu czynności z instrukcji wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi