kinn Napisano Kwiecień 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2011 Witam. Jestem nowym użytkownikiem Fedory 1.)Mam taki problem. Prawie cały czas sam naciska się klawisz [ . Jak można go wyłączyć jakaś komenda lub czymś innym bo przez to nie mogę na laptopie nic zrobić. Nawet mam problem z wpisaniem hasło bo się wpisze [[[[[[[[[[[ ;/. Dodam ze właśnie przez ten problem przeszedłem z XP na Fedore bo myślałem ze to rozwiążę sprawę. 2.) Czy mam akceptować zawsze wszystkie aktualizacje bo dzisiaj miałem do zaktualizowania 417 pozycji i je zaktualizowałem. Gdy system sie restartował podczas wybory systemu pokazały się 2 Fedory. Na dodatek gdy system się już włączył wyskoczyło mi okno 'Unlock login Keyring' z taka informacja "Enter password to unlock your login keyring. The password you use to log in to your computer no longer matches that of your login key". Jakie potrzeba tu wpisać hasło?? A i instalke do Fedory pobierałem z tej strony http://www.fedora.redhat.com/get-fedora.html Pobrać wersje DVD z innej strony czy ta jest w porządku?? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2011 1.)Mam taki problem. Prawie caly czas sam naciska sie klawisz [ .A moze jednak do serwisu? Jaja sobie robisz czy naprawde myslisz, ze wade sprzetowa mozna uleczyc programowo?Jakie potrzeba tu wpisac haslo??Zapewne takie jak sam ustalilesPobrac wersje DVD z innej strony czy ta jest w porzadku?? Jest OK. Chociaz aktualnie bardziej "oficjalny" adres to chyba fedoraproject.org podczas wybory systemu pokazaly sie 2 Fedory. Przeczytaj artykuly na naszej wiki. W tym przypadku → http://wiki.fedora.pl/wiki/Mam_dwie_Fedory_przy_starcie P.S. Ogólna zasada: jeden problem jeden watek. Calosc przenosze na "laczke". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kinn Napisano Kwiecień 9, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2011 Zapewne takie jak sam ustaliłeś Ale ja ustawiałem tylko 2 hasła na początku do root-a i konta. Żadne z tych haseł nie działa. Ponawiam pytania. Czy da się wyłączyć za pomocą jakiegoś kodu,pliku itd. ten klawisz?? Czy zawsze aktualizować wszystkie dostępne aktualizacje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 9, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2011 Czy da się wyłączyć za pomocą jakiegoś kodu,pliku itd. ten klawisz??NIETo jest uszkodzenie sprzętowe i żaden program tego nie naprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi