douglasmclloyd Napisano Kwiecień 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 15, 2011 Witam, na mojej fedorze 8 co mniej wiecej 4 dni od startu lub restartu systemu dostaje taki blad: ksvcreate: Process(m000) creation failed. Co to jest za proces i co mozna zrobic, zeby pozbyc sie bledu powyzej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slabypingwin Napisano Kwiecień 16, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2011 Fedora 8 to staruszek już dawno nie wspomagany Zainstaluj aktualną wersję fedorki czyli 14-stkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 16, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 16, 2011 Nie żebym był złośliwy, ale ... → http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ksvcreate Założę się, że znajdziesz odpowiedź na ten problem. Przypomnę tylko, że zapisując się na forum obiecałeś przestrzegać regulaminu, więc przypomnij sobie pkt.II.2 a)-c) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Kwiecień 21, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2011 Nie zebym byl zlosliwy, ale ... → http://www.google.pl/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=ksvcreate Zaloze sie, ze znajdziesz odpowiedz na ten problem. Przypomne tylko, ze zapisujac sie na forum obiecales przestrzegac regulaminu, wiec przypomnij sobie pkt.II.2 a)-c) Zlosliwcu, a znalazles odpowiedz? Linki z google kazdy glupek potrafi przyslac, na dodatek do mojego wlasnego pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
petherson Napisano Kwiecień 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2011 To nie jest coś od bazy danych? Pewności nie mam, ale coś mi się tak wydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Kwiecień 21, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 21, 2011 (edytowane) Zlosliwcu, a znalazles odpowiedz? Linki z google kazdy glupek potrafi przyslacGdybys przeczytal, to moze wiedzialbys w czym problem i ze nawet ludzie z Oracle mieli z tym klopot ... Widac nie kazdy glupek umie czytac Edytowane Kwiecień 21, 2011 przez WalDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
douglasmclloyd Napisano Lipiec 12, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 12, 2011 "Gdybys przeczytal, to moze wiedzialbys w czym problem i ze nawet ludzie z Oracle mieli z tym klopot ..." Mogli sie zglosic do ciebie, podrzucilbys im pare linków. A tak, bladza w linuxowej mgle. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi