projekt.fedora Napisano Maj 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2011 Witam, jestem bardzo początkujący jeśli chodzi o fedore, a musze zrobić listingi poleceń ( z komentarzami) z konfiguracji fedory. Poleceń jest 31.Wszystkich zainteresowanych prosze o kontakt na [email protected] .W kwestii zapłaty jakoś się dogadamy.Z góry thx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borzole Napisano Maj 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2011 Czasami chciałbym mieć władzę moderatora, mógłbym kasować takie dyrdymały bez polotu. Człowieku, wysiliłeś się choć trochę nad swoim zadaniem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Sorror Napisano Maj 1, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 1, 2011 Temat przywróciłem. @moderatorzy: Moja sugestia jest taka: - zapytanie o odpłatną pomoc (również "zadanie domowe", banalne problemy, etc): zamykamy, zostawiamy w dziale - prośba/pobłagiwania/żądanie o wyręczenie w "zadaniu domowym": kosz Musimy dbać o naszą społeczność, nie widzę więc powodu ku pozbawianiu niektórych jej członków dodatkowego źródła dochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi