alkuzad Napisano Maj 16, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 16, 2011 na x86 dziala mi bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nygus26 Napisano Maj 17, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2011 Powiedzcie mi jak mam to wgrać? Przecież robie tak jak trzeba czyli sciagam paczke z team speakiem, a potem uzwyam komendy "sh..." i potwierdzam, więc gdzie to się wgrywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2011 Pewnie w katalogu domowym użytkownika, który instaluje powstaje podkatalog (zgaduję TS3 albo ts3 albo TeamSpeak albo coś podobnego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nygus26 Napisano Maj 17, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2011 wlasnie w tym problem , ze nie ma , oczywiscie wlaczylem pokazywanie ukrytych plikow , jest jakas inna instalacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nygus26 Napisano Maj 17, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2011 OK wszystko pięknie się zainstalowało , dzięki wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 17, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 17, 2011 A wylistowales sobie katalog w którym wykonales skrypt TeamSpeak*.run? Nie znalazles tam podkatalogu TeamSpeak3-Client-linux_x86? Zrób w ciemno (z katalogu w którym uruchomiles skrypt cd TeamSpeak3-Client-linux_x86 ./ts3client_runscript.sh Moze brakowac Ci pakietów dostarczajacych rózne biblioteki. Jesli masz system 64-bitowy, to doinstaluj sobie brakujace pakiety w wersji 32-bitowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi