czarnekakao Napisano Maj 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2011 Witam, Po ostatniej premierze Fedory {15} postanowiłem porzucić środowisko Gnome 3.0 (CO TO JEST !). Przesiadłem się na Xfce i mam problem z znalezieniem zaawansowanej konfiguracji dźwięku. Standardowe ustawienia pozwalają mi wybrać stopień głośności. Szukam gdzieś opcji lub jakiegoś programu do konfiguracji w w/w środowisku graficznym. Potrzebuję tego gdyż chcę (muszę) ustawić 5.1 z mikrofonem. Proszę o szybką odpowiedź. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2011 Prosze o szybka odpowiedz.Juz pedze, o Panie... Co to piekarnia? → http://rtfm.killfile.pl/#pilneJak Ci sie spieszy to radz sobie sam. Masz jakis problem z wpisaniem np. yum search mixer Moze wtedy nawet xfce4-mixer sie pokaze. Dziekuje Prosze bardzo... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Maj 29, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Maj 29, 2011 Dajesz: sudo yum install pavucontrol I masz menu ustawien z gnome bez gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi