alienv Napisano Czerwiec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2011 Witam Właśnie zainstalowalem sterowniki fglrx i zaraz po restarcie czekała na mnie niemiła niespodzianka Dźwięk się okropnie tnie, każde kliknięcie, przeglądanie stron powoduje zacinanie się. Nie udało mi się samemu rozwiązać problemu, a wujek google nie potrafił mnie pokierować na dobry trop. Jedyne co przybyło, oprócz sterowników, to opcja "nomodeset" dla kernela. Ktoś jest w stanie mi pomóc? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Czerwiec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2011 "Zainstalowac" mozna na kilka sposobów. Jesli zrobiles to po windowsowemu czyli ze strony producenta to kicha. Pozatym fglrx tez ma swoja wersje, grafike nie masz po prostu Ati tylko ATI XXXX. Trzeba to podac - bo ja nie jestem kumplem z klatki obok i jakims cudem nie wiem. Bodajze Waldo dawales gdzies linka do tego spisu co i jak robic na forum masz go gdzies jeszcze bo nie chce przegladac twoich wszystkich postów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2011 Bodajże Waldo dawałeś gdzieś linka do tego spisu co i jak robić na forum masz go gdzieś jeszcze bo nie chcę przeglądać twoich wszystkich postów ? To? → http://rtfm.killfile.pl/#precyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alkuzad Napisano Czerwiec 3, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 3, 2011 aha thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alienv Napisano Czerwiec 6, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 6, 2011 "Zainstalować" można na kilka sposobów. Jeśli zrobiłeś to po windowsowemu czyli ze strony producenta to kicha. Pozatym fglrx tez ma swoją wersję, grafikę nie masz po prostu Ati tylko ATI XXXX. Trzeba to podać - bo ja nie jestem kumplem z klatki obok i jakimś cudem nie wiem. Karta to Asus Radeon HD 3450, sterowniki są w wersji 11.4-1.fc14 64b, zainstalowane najnowsze z rpmfusion na otwartym sterowniku nie było problemów, poza wydajnością 3D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi