Gość Napisano Czerwiec 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2011 Mam fedore 15. Program unetbootin nie wykrywa mi pendrive. Z tego co widze w Gparted to system jest postawiony na sdf a pendrive sda i chyba stad wynika problem ale nie mam pewnosci. Nie wiem jak zrobic bootowalny pendrive, ewentualnie jakimś innym programem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2011 (edytowane) Czlowieku, to naprawde bylo 100 razy tutaj przerabiane. Wyjatek z regulaminu, do którego stosowania dobrowolnie sie zobowiazales II. Ogólne zasady postepowania[...] 2. Zanim zadasz pytanie, poszukaj rozwiazania Twojego problemu korzystajac z takich narzedzi, jak: a.) Wiki, b.) wyszukiwarka forum, c.) Google. Link u góry ekranu z napisem "Wiki". W szczególnosci przejrzyj "Poradnik" a przynajmniej spis tresci "Poradnika" - ciekawe czy cos Ci sie rzuci w oczy? P.S. przeniose na "laczke" Edytowane Czerwiec 5, 2011 przez WalDo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2011 Jakbym coś znalazł to bym nie zadawał pytania. A zaczynać przgody z fedora nie chce bo mam pecha do tego systemu i chce zmienic na inny i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Czerwiec 5, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 5, 2011 [...] bo mam pecha do tego systemu[...] Złej baletnicy...?Widziałeś poradnik, jego spis treści i link http://wiki.fedora.pl/wiki/Poradnik#Live_USB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi