rafael777 Napisano Wrzesień 27, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 27, 2011 Pozdrawiam, mam pytanie dotyczące instalacji Fedory 15 na komputerze DELL Vostro 3750. Mam problemy ze sterownikami do WIFI - karta nie zostaje wykryta. Sprawdzałem wersję Alpha, tam problemu nie ma, wszystko poprawnie jest wykryte. Jeśli jest jakas szansa na rozwikłanie tego problemu to proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SeeM Napisano Wrzesień 28, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2011 Wersja alpha nie gryzie. Jeśli jest lepsza, to czemu nie? Jest szansa. Na wszystko jedno jakiej wersji wklep te polecenia do terminala: lspci lsusb i będziemy wiedzieli dokładnie co w tym lapku jest. Nazwa modelu nie zawsze pomaga, bo czasem w różnych partiach są różne bebechy w środku (zwłaszcza wifi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takori Napisano Wrzesień 28, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Wrzesień 28, 2011 /.../ Sprawdzałem wersję Alpha, tam problemu nie ma, wszystko poprawnie jest wykryte. Jeśli jest jakas szansa na rozwikłanie tego problemu to proszę o pomoc. Tu jest link do wersji RC3 Beta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi