kridan Napisano Październik 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2011 Witam, Przy używaniu alt + tab pojawia sie ekran "Coś poszło źle" i jestem zmuszony do wylogowania. Nie ukrywam, że pracuje na wielu otwartych aplikacjach i przełączanie za pomocą alt+tab stanowi podstawe komfortowej pracy. Wczoraj zainstolowałem po raz pierwszy fedorę 15 i taki kwiatek Ma ktoś receptę na to? Pozdrawiam KG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Październik 11, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2011 Ma ktos recepte na to?Moze to glupie co poradze, ale wg mnie mozliwosci sa co najmniej 3:1. odinstalowac/wylaczyc to rozszerzenie i zyc z tym co daje "oryginalne" Gnome 3, zglosic blad na bugzille i co jakis czas sprawdzac czy nie poprawili 2. poczekac na F16 - moze tam sie poprawi. 3. rzucic G3 w diably razem z gnome-shell i przestawic sie na XFCE, a jesli lubisz duzo bajerów i kosmicznych ulatwien, to na KDE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kridan Napisano Październik 11, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 11, 2011 Dzięki pomogło odinstlowanie gnome-shell-extensions-alternate-tab KG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi