Shaggy Napisano Październik 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2011 Przeszukalem forum i google, ale nie znalazlem zadnego klienta do pisania bloga z poziomu systemu, który by mi przypadl do gustu. Moze Wy znacie jakis wygodny i rozbudowany program w stylu live writera z windy, który obslugiwalby wordpress'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takori Napisano Październik 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2011 Przeszukałem forum i google, ale nie znalazłem żadnego klienta do pisania bloga z poziomu systemu, który by mi przypadł do gustu. Może Wy znacie jakiś wygodny i rozbudowany program w stylu live writera z windy, który obsługiwałby wordpress'a? Sprawdź tutaj. i tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaggy Napisano Październik 15, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2011 Tak szukalem i bloGTK mi sie nie podoba. I jak pisalem w google patrzylem ale nie wykopalem nic ciekawego, wiec nie odsylaj mnie do google... Myslalem, ze którys z uzytkowników ma cos fajnego i móglby polecic ale widze, ze nie... EDIT: Sam w koncu cos znalazlem, mianowicie Blogilo z tym, ze jest ono na KDE. Zainstalowac pod GNOME i patrzec, czy dziala, czy moge byc spokojny, ze nic mi sie nie posypie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Październik 15, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2011 Blogilo to czesc kdepim i pewnie dociagnie Ci cale srodowisko, lub prawie cale. Nie bedzie sie gryzlo, ale stracisz sporo wolnego miejsca na dysku. EDIT: widziales oooblogger, wtyczke do LibreOffice (OpenOffice)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaggy Napisano Październik 15, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2011 Dobrze, ze nie zaczalem instalowac A o tej wtyczce pierwsze slysze. EDIT: Szukalem tej wtyczki w yum ale chyba nieumiejetnie bo nie znalazlem Zainstalowalem wiec blogtk, odpalam, wywalilo blad, wiec ja wywalilem blogtk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi