m_arcin Napisano Listopad 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2011 Witam Jakoś nie mogę przywyknąć do gnome 3 dlatego podczas instalacji nowej fedorki wybrałem kde i jest całkiem ok ale usunąłem panel domyślny tak w czasie zapoznawania się z nowym środowiskiem dodałem go ponownie ale zmieniła się bardzo ładna ikonka z logiem fedory na tą domyślną kde jak mam wrócić do tej ikonki logo fedory ? Mam nadzieje że wiecie o czym pisze bo trochę zamieszałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 14, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2011 Prawym na ikonie, "Ustawienia: Aktywator programów" i zmieniasz ikonę. O to chodziło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_arcin Napisano Listopad 14, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2011 Jutro to sprawdze ale chyba takie proste to nie jest bo bym to zobaczyl ;-) mi chodz o ta ikone kde co w nia klikam jak chce wywolac menu Banalna sprawa ale jakos nie wiem jak to zmienic A jednak miales racje WalDo po prostu czlowiek sie przyzwyczaja do jednego srodowiska i potem glupieje przy nawet banalnej czynnosci ale wydaje mi sie ze przy kde zostane dluzej Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi