fuks Napisano Listopad 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Właśnie próbuję podłączyć monitor zewnętrzny do swojego notebooka, niestety w ustawieniach ekranu nic praktycznie nie mogę ustawić (poza rozdzielczością), przycisk detect nie działa. Czy wie ktoś co trzeba zrobić aby można było przesłać obraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Ja mogę wiedzieć. Ale nie wiem jaką masz kartę graficzną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks Napisano Listopad 20, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 nVidia 7400 Go Model laptopa: Dell XPS M1210 http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Dell-XPS-M1210.2374.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Jeśli zainstalowałeś sterowniki nvidii to w nvidia-settings musisz włączyć i skonfigurowac drugi monitor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks Napisano Listopad 20, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Mam zainstalowane X.Org X11 nouveau poprzez narzędzie "add/remove software". Nvidia settings nigdzie nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morsik Napisano Listopad 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Możliwe że nouveau nie obsługuje wielu monitorów na Twojej karcie graficznej. Pewnie będziesz potrzebował sterowniki nvidii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Listopad 20, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2011 Ja tylko od razu przypomnę, że nie należy instalować sterowników ze strony nvidii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi