Chamaeleo Napisano Listopad 24, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2011 Witam! Ostatnio zauważyłem, iż w najnowszym Nautilusie (GNOME 3) nie można odsłuchać pliku dźwiękowego po najechaniu na niego muszką. Również w ustawieniach programu, zniknęła ta opcja. Czy to już koniec tej świetnej opcji, czy może da się to jakoś włączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chamaeleo Napisano Listopad 24, 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2011 Witam! Ostatnio zauważyłem, iż w najnowszym Nautilusie (GNOME 3) nie można odsłuchać pliku dźwiękowego po najechaniu na niego muszką. Również w ustawieniach programu, zniknęła ta opcja. Czy to już koniec tej świetnej opcji, czy może da się to jakoś włączyć? OK. Z pośpiechu pomyliłem dział, w którym powinienem ten post napisać. w między czasie znalazłem odpowiedź na moje pytanie. Nautilus nie wspiera już tej przydatnej funkcji, ale w Ubuntu można zainstalować paczkę gnome-sushi, co po części rozwiązuje problem. Dla Fedory nie znalazłem póki co takiej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Listopad 24, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2011 Tak Sushi jest o wiele bardziej rozbudowanym następcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saek Binko Napisano Listopad 24, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 24, 2011 Generalnie sushi jest nieco lepsze moim zdaniem, bo wystarczy wcisnąć spację, a można podglądnąć różne typy plików, nawet wideo. A Fedora ma domyślnie (w Gnome-Shell) zainstalowany podgląd plików (gnome-sushi), także niczego nie trzeba szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi