LenoX Napisano Grudzień 31, 2011 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 31, 2011 Witam, Jak przywrócić zegar? mam zainstalowane applet-clock, nie da się kliknąć na belkę i dać tego zegara. Doinstalowałem gconf-editor ale nie mam pojęcia jak tu wyklikać coś sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 1, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2012 Które GNOME masz? Standardowe gnome-shell czy włączyłeś gnome-fallback? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LenoX Napisano Styczeń 2, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2012 >Które GNOME masz? Wersja 3.2.1 >Standardowe gnome-shell tak >czy włączyłeś gnome-fallback? tak nie da sie kliknąć na belkę i dodać ten nieszczęsny applet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano Styczeń 3, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2012 >Standardowe gnome-shell tak >czy włączyłeś gnome-fallback? tak Wiesz, że to się wzajemnie wyklucza? Ale to nic, z twoich postów można wydedukować, że masz gnome-fallback. nie da sie kliknąć na belkę i dodać ten nieszczęsny applet Przytrzymaj Alt i kliknij na belkę prawym przyciskiem myszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi