fiman Napisano Styczeń 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2012 Witam. Jak w temacie. Sprzęt zaczyna mi się grzać i chce sprawdzić czy to wina softu czy może chłodzenie nawaliło. Więc chce sobie zbootować fedore, tylko nie wiem jak w niej, i czy w ogóle, da się sprawdzić temperature sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2012 yum install lm-sensors → http://www.lm-sensors.org/ Ale na LiveCD po kazdym restarcie bedziesz musial instalowac od nowa. Predzej LiveUSB z kawalkiem partycji na trwala pamiec. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiman Napisano Styczeń 19, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2012 to da się tak instalować z livecd? Nie wiedziałem, bardzo fajny patent. Dzięki stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 19, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 19, 2012 to da się tak instalować z livecd? A co w tym dziwnego? Przecież LiveCD to pełnowartościowa Fedora, tyle, że wszystko instalujesz na RAM-dysku, więc po wyłączeniu znika. Przy okazji: jakbyś się zastanawiał, to hasło na roota na LiveCD jest puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi