Wizardd Napisano Styczeń 28, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2012 Witam próbuje wgrać od wczoraj fedore na pen drive ale mi nie wychodzi uzywam tego live creator itd i nic. nie wiem czy dobrze to robie, ściągłem wersje 3,5 gb DVD fedora 16 i nie wiem jak to zainstalowac przez usb , pewno ta mala wersje 700 mb spokojnie by zainstalowało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Styczeń 28, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2012 "Wersja 3,5GB" jak to nazywasz, to płyta instalacyjna. Z jej pomocą zainstalujesz pakiety na twardym dysku. Jeśli chcesz uruchamiać Fedorę z pendrive'a, to weź tę "wersję 700MB" czyli LiveCD. Pamiętaj, żeby dodać kawałek partycji na pendrive na pamięć "persistent overlay", bo inaczej za każdym restartem będziesz musiał instalować wszystko od początku. Tylko nie pytaj jak to zrobić, bo na forum temat był poruszany wiele razy i jest nieźle opisany w dokumentacji Fedory → http://fedoraproject.org/wiki/How_to_create_and_use_Live_USB a i na tym forum było to kilka razy poruszane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi