slabypingwin Napisano Luty 9, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2012 Gdy po otwarciu konsoli nacisnę kursor "do góry" to wówczas wywietlają mi się polecenia których wczoraj absolutnie nie wpisywałem . Np ; cd/home/darek/ cd /home/artistx/ cd /home/darek/pictures/ clear Pomiędzy katalogami wędruję tylko graficznie nie poprzez konsolę . Jedyny problem jaki mam z otwieraniem katalogu domowego jest taki ; Uploaded with ImageShack.us Do katalogu domowego mogę wejść tylko klikając najpierw ikonkę katalogu głównego a potem dopiero na /home /darek Tylko nie wiem czy to ma coś wspólnego z tymi poleceniami w konsoli których sam nie wpisywałem . Proszę o jakieś porady . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentat Napisano Luty 9, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Luty 9, 2012 Co do polecen w historii to równiez mialem ten problem. Pelno smieci w postaci cd <jakis katalog>. Winowajca okazal sie Krusader. Ustalo po wylaczeniu opcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi