Fallen Napisano Kwiecień 22, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Użytkownicy ubuntu poradzili sobie z empathy - rozwiązaniem jest usuniecie telepathy-haze i zainstalowanie telepathy-sunshine. Problem jest taki że jak usuwam telepathy-haze yum automatycznie usuwa mi empathy mimo ze jest zainstalowane telepathy-sunshine. Jak rozwiązać tę zależność? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Nikt nie wie jak to zrobic czy sie po prostu nieda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Po doinstalowaniu tego telepathy-sunshine pojawia sie dodatkowe opcje w zaawansowanych ustawieniach kont gadu-gadu, tylko musisz dodac je jeszcze raz. Bedzie tez cos z kontaktami, chociaz u mnie to nie dziala. Telepathy-haze dziala niezaleznie od sunshine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallen Napisano Kwiecień 23, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Faktycznie.. I u mnie tez wywala blad pakietu telepathy-sunshine ;p ------------- sry wykopalem dinozaura to martwy projekt... ------------- a próbowales moze tego: gnome-shell-extension-pidgin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thof Napisano Kwiecień 23, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Uzywam tego, ale chyba nie integruje sie ze srodowiskiem tak dobrze jak Empathy. Czasami to rozszerzenie bardziej denerwuje niz pomaga, ale teraz widze, ze w Empathy 3.4 jest jakis bug i w ogóle nie mozna dodawac kontaktów do konta gg, tzn. nie zapamietuje ich, wiec pozostaje wylacznie Pidgin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi