katoj Napisano Maj 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2012 witam, irytujacy problem, otoz, od paru dni opera przestala mi odtwarzac flashe (youtube, bannery - nawet ten na fedora.pl) i jedyny proces ktory widze w momencie proby odpalenia czegos takiego to: [opera:libflashp] <defunct> kiedys do pluginow odpalal sie pluginwrapper. co ciekawsze: filmiki na yt z profilu opery dzialaja. wersja opery to 12.00b, wczesniej mialem 11.64 i wtedy byl blad o skillowaniu pluginwrappera, zrobilem update'a do 12.00b i bledu nie ma, a nadal nie dziala. problem nie wystepuje na chrome'ie, ale wybitnie mi nie lezy jakakolwiek inna przegladarka. moze ktos cos wie..? *wszelkie odpowiedzi w stylu "zainstaluj inna przegladarke" mozecie sobie darowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@WalDo Napisano Maj 15, 2012 Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2012 "b" jak beta, wiec nie ma sie co dziwic a samo pytanie chyba bardziej na forum Opery niz Fedory. U mnie Opera 11.64 dziala normalnie tzn. flash zre pamiec i procesor ale w sumie nie mozna narzekac. Opere mam z repozytorium Russian Fedora, ale nie wiem czym to sie rózni od nieoficjalnego repo Fedory czy paczek pobieranych z Opera.com (o ile w ogóle czyms poza "opakowanie"). Chyba, ze jest to problem z flashem, bo ostatnio ktos opisywal, ze ma taki <defunct> w Chromium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katoj Napisano Maj 15, 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano Maj 15, 2012 bez przesady, wiem ze beta to beta, ale w 11.64 tez nie dzialalo, ale wtedy byl chociaz jakis blad, a tutaj tylko opera pokazuje jakis obrazek ze smutnym ryjkiem. no nic, moze ktos cos wie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi